List of Articles افشین جوادی Article 1 - تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی S. Ebrahimiasl A. Soltani Chapezad A. Javadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 59 , Year , Autumn 2018 Article 2 - جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس A. Javadi Aisa Alinia Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 3 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب 10.30495/jfh.2021.1916571.1298 N. Shabani A. Javadi H. Jafarizadeh-Malmiri H. Mirzaei J. Sadeghi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 4 - بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول 10.30495/jfh.2020.1908282.1283 kh. Abbaszadeh Maroufan H. Mirzaei A.A. Matin A. Javadi A. Amani-gadim Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2020 Article 5 - بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن 10.30495/jfh.2021.677459 M.A. Rahimizad Toulon H. Mirzaei A.A. Matin A. Javadi A. Amani Ghadim Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی 10.30495/jfh.2022.1945475.1333 ّF. Ghavidel H. Jafarizadeh-Malmiri A. Javadi N. Anarjan Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 7 - اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1973949.1384 Ali Khodadadi Baighout Afshin Javadi Sodeif Azadmard Hamid Mirzaei Younes Anzabi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 8 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 Farzad Noei Hamid Mirzaei Navideh Anarjan Afshin Javadi Mohammd Ali Behnajady Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 9 - استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 10.71876/jfh.2024.3121433 Amirhossein Hamedfar Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Hamid Mirzaei Food Hygiene , Issue 53 , Year , Spring 2024 Article 10 - جستجو و شناسایی هلیکوباکتر پلوروم در کبد و محتویات سکوم تعدادی از طیورگوشتی ارجاعی به درمانگاههای شهر تبریز، با استفاده از روشهای کشت و PCR 10.30495/jvcp.2022.1959425.1367 Seyed mohammad Alavi shoushtari Afshin Javadi Golamreza Zarrini Hamid Mirzaei Shahram Hanifian Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 63 , Year , Autumn 2022 Article 11 - توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیقشده با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جهت اندازهگیری میزان آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی پرکاربرد در نمونههای تخممرغ و مطالعه تاثیر امواج مایکروویو در مقدار آنها 10.71499/jvcp.2024.3121450 Neda Mohafez Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Zohreh Mashak Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 71 , Year , Autumn 2024 Article 12 - بررسی سرولوژیکی بروسلوز گوسفند و بز درکشتارگاه های استان آذربایجانشرقی درسال 84-1383 Afshin Javadi قهرمان Akrami Nojadeh M.R Javadi مهدی Ahmad Khanli Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 1 , Year , Summer 2007 Article 13 - نقش استرسهای عضلانی و ارتباط آن با کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی یوسف Doustar فرید Sarkarati افشین Javadi وحید Haji Abalo Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 2 , Year , Autumn 2007 Article 14 - مطالعه تأثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شیر حمید Mirzaii افشین Javadi یونس Barzegar Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 3 , Year , Autumn 2007 Article 15 - بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی افشین Javadi حمید Mirzaii پیام Pashak Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 3 , Year , Autumn 2007 Article 16 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 Farhan Ahadi Afshin Javadi Hoda Jafarizadeh Malmiri Navideh Anarjan Hamid Mirzaie Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 62 , Year , Winter 2025 Article 17 - شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان Afshin Javadi Yalda Basharkhah Behbood Jafari Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2015 Article 18 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 Roghayeh Hatami Hoda Jafarizadeh Malmiri Afshin Javadi Navedeh Anarjan Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023 Article 19 - Encapsulation of Zataria multiflora Boiss L. Essential Oil in Chitosan Nanoparticles: Characterization and Antifungal Properties in Culture Media and UF-Feta Cheese 10.22034/jchr.2023.1981833.1702 Aso Kaboodi Hamid Mirzaei Farzad katiraee Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Journal of Chemical Health Risks , Upcoming Articles