فهرست مقالات Afshin Javadi مقاله 1 - فورمولاسیون و بررسی ویژگیهای رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم هیلدا مقدم کیا افشین جوادی علی طریقت اسفنجانی اکرم پزشکی نجف آبادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 51 , سال 13 , تابستان 1395 مقاله 2 - اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج منا ارونقی افشین جوادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 70 , سال 18 , بهار 1400 مقاله 3 - جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایهها مهدیه حیدرزاده افشین جوادی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1397 مقاله 4 - جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصارههای گیاهی و بررسی ویژگیهای آن 10.30495/jfh.2020.1890081.1255 اکبر بدلی افشین جوادی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 5 - شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی 10.30495/jfh.2023.1986171.1401 فائزه سالک حمید میرزایی جلیل خندقی افشین جوادی یوسف نامی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1402 مقاله 6 - جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ 10.30495/jfh.2022.1959723.1357 حسن جعفرزاده حمید میرزایی شهرام حنیفیان افشین جوادی جلال شایق بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1401 مقاله 7 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی 10.30495/jfh.2022.1965039.1368 اسماعیل زنگانه حمید میرزایی سید مهدی جعفری محمدرضا افشار مقدم افشین جوادی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1401 مقاله 8 - تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese) 10.30495/jfh.2023.1984887.1399 مهسا کریم پور سهرقه افشین جوادی شهین زمردی نویده انرجان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1401 مقاله 9 - مطالعه مقایسهای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخممرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن 10.30495/jfh.2024.2003124.1431 الهام یغما محمد علی تربتی افشین جوادی بهداشت مواد غذایی , شماره 3 , سال 13 , پاییز 1402 مقاله 10 - تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگهداری کلارا پیروتی افشین جوادی فریبرز ناهیدی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 4 , پاییز 1393 مقاله 11 - ارزیابی تقلبات در کبابهای کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) رضا دقیقیان افشین جوادی سیداسماعیل صفوی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1395 مقاله 12 - بررسی بقایای آنتیبیوتیکی در بافتهای خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT محمدعلی تربتی مهدی شمشیری افشین جوادی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1390 مقاله 13 - مطالعه اثر روشهای پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگیهای میکروبی همبرگر محمدعلی تربتی افشین جوادی حشمت صادری فرزانه توکلی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 1 , پاییز 1390 مقاله 14 - جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردکهای بومی اطراف تبریز افشین جوادی سیروس رفیعی اصل فرهاد شاهیان حامد قاضی هشترودی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 3 , زمستان 1392 مقاله 15 - مطالعه تجربی اثر روشهای پخت کبابی، میکروفر و آبپز نمودن بر باقیمانده انروفلوکساسین در بافتهای خوراکی طیور افشین جوادی حمید میرزایی سیدامین خطیبی علی مناف حسینی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 19 , سال 5 , پاییز 1390 مقاله 16 - مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری افشین علیمحمدی افشین جوادی الهام یغما میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1398 مقاله 17 - مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی 10.30495/jfm.2022.1968051.1790 فردین کوهی حمید میرزائی یوسف نامی جلیل خندقی افشین جوادی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402