List of Articles Afshin Javadi Article 1 - فورمولاسیون و بررسی ویژگیهای رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم Hilda Moghaddamkia Afshin Javadi Ali Tarighat Sfanjanic Akram Pezeshki Najafabadid Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 51 , Year , Autumn 2016 Article 2 - اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج M. Arvanaghi A. Javadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 3 - جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایهها Mahdieh Heydarzadeh afshin Javadi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2018 Article 4 - جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصارههای گیاهی و بررسی ویژگیهای آن 10.30495/jfh.2020.1890081.1255 A. Badali A. Javadi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 5 - شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی 10.30495/jfh.2023.1986171.1401 Faezeh Salek Hamid Mirzaei Jalil Khandaghi Afshin Javadi Yosef Nami Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2023 Article 6 - جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ 10.30495/jfh.2022.1959723.1357 H. Jafarzadeh H. Mirzaei Shahram Hanifian افشین Javadi J. Shayegh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 7 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی 10.30495/jfh.2022.1965039.1368 E. Zanganeh H. Mirzaei S.M. Jafari M. R. Afshar Mogaddam َA. Javadi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 8 - تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese) 10.30495/jfh.2023.1984887.1399 Mahsa Karimpour afshin Javadi Shahin Zomorodi Navideh Anarjan Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 9 - مطالعه مقایسهای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخممرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن 10.30495/jfh.2024.2003124.1431 Elham Yaghma Mohammad Ali Torbati Afshin Javadi Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 10 - تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگهداری کلارا Pirouti افشین Javadi فریبرز Nahidi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2014 Article 11 - ارزیابی تقلبات در کبابهای کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) R. Daghighian afshin Javadi S.E Safavi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 12 - بررسی بقایای آنتیبیوتیکی در بافتهای خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT M.A Torbati مهدی Shamshiri افشین Javadi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2011 Article 13 - مطالعه اثر روشهای پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگیهای میکروبی همبرگر M.A Torbati افشین Javadi حشمت Saderi Oskui فرزانه Tavakoli Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2011 Article 14 - جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردکهای بومی اطراف تبریز افشین Javadi سیروس Rafei فرهاد Shahian, حامد Ghazi Hashtroudi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2014 Article 15 - مطالعه تجربی اثر روشهای پخت کبابی، میکروفر و آبپز نمودن بر باقیمانده انروفلوکساسین در بافتهای خوراکی طیور افشین Javadi حمید Mirzaei S.A Khatibi علی Manaf Hosseyni Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 4 , Year , Winter 2011 Article 16 - مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری Afshin alimohammadi Afshin Javadi Elham Yaghma Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2019 Article 17 - مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی 10.30495/jfm.2022.1968051.1790 Fardin Kouhi حمید میرزائی yousef Nami Jalil Khandaghi Afshin Javadi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023