فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز محمد علی ضیاء محمد گلی اردشیر ضیایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسنامه علمی تابستان 1400 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 علی اکبر تاج فیروزه سیدمحمدحسین حسینی سیدمحمدجواد نظام الحسینی محسن مهدی زاده شاهی حمید آقاباقری محمدحسن لطفی سیدعلیرضا پورمازار علیرضا طالبی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 محمود شهوه الهه تاج بخش حسن ممتاز رضا رنجبر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری محسن باقری احمدرضا شویک لو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده محسن وظیفه دوست دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای. زهرا هاشمی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل