نوع نشریه : فصلنامه
صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان واحد شهید سلیمانی
سردبیر: دکتر مهدی حسن شاهیان ، استاد دانشگاه شهید باهنر کرمان
مدیر مسئول: دکتر مریم کاظمی پور ، دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی( کرمان)
مدیر داخلی: دکتر اشرف کریمی نیک ، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی( کرمان)
زبان نشریه: فارسی
فصلنامه علمی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی دارای مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به شـماره 42972/73/ص/99 مـورخ1399/9/4 می باشد.