فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم مریم میزانی مریم اصلان زاده عباس گرامی مزدک علیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی فرحناز بیگی وحید عبدوسی ایوب علی قاسمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) مریم قراچورلو مریم بهرامی شاهرخ شعبانی امیرهومن حمصی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber) هانیه ضیائیان نوربخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی محسن دلوی امیر دارایی نرجس آقاجانی گولن دانش پور معصومه حسینیان نرگس محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک محمد حسین عزیزی حبیب واحدی فرزاد کبارفرد محسن برزگر زهره حمیدی اصفهانی منوچهر حامدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی عباسعلی مطلبی آتنا حسن ذاتی رستمی علی اصغر خانی پور مهدی سلطانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی نحوه اندازه گیری آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش SPE-GC/FID مسعود هنرور محمد مهدی متقی سیدمهدی سیدین اردبیلی میترا مهربانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی راحله علویان سیمین اسداللهی زهرا پیراوی ونک علی افسر