• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره1 دوره9
  • 1
    شماره 1 دوره 9 بهار 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
        اعظم مهربان محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش
        10.30495/jfm.2022.683630
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - داوران
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - شناسنامه علمی شماره بهار 1401
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - میزان آلودگی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
        ندا نوروزی حسن ممتاز الهه تاج بخش
        10.30495/jfm.2022.1938722.1730
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
        سعید اکبری زهره دیدار محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو مهناز محتشمی
        10.30495/jfm.2022.1942825.1738
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
        نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان
        10.30495/jfm.2022.674052
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
        فرشته اخوان سیاسی پور فومنی مهدی شریفی سلطانی شهین زمردی سارا جعفریان اصغر خسروشاهی اصل
        10.30495/jfm.2022.682749
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
        سارا اشرفیان مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی
        10.30495/jfm.2022.682586
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
        کیمیا درستی محمد گلی شریفه شاهی
        10.30495/jfm.2022.1950340.1758
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه‌های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان
        نهال سلیمی محمد احمدی ابراهیم رحیمی
        10.30495/jfm.2022.683636
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود