فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
رضا طاعتی مینا سیف زاده پرستو بلندرفتار -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی
پانیذ کمالى مهرداد قوامى -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان -
دسترسی آزاد مقاله
4 - میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
سمانه گازرانی علی مرتضوی الناز میلانی امیر حسین الهامی راد آرش کوچکی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
رقیه رضایی مالیدره محمد احمدی سید احمد شهیدی یاساقی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
نفیسه نصیرمسلم سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرائی مریم یوسف پور