List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی 10.30495/jfst.2019.545882 20.1001.1.24234966.1398.11.4.1.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری 10.30495/jfst.2019.545883 20.1001.1.24234966.1398.11.4.2.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد حمید غلامی محمد مهدی افصحی اصغر کرمی 10.30495/jfst.2019.545884 20.1001.1.24234966.1398.11.4.3.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه زهرا صفری کوشالی معصومه قطبی لیلا روزبه نصیرایی 10.30495/jfst.2019.545885 20.1001.1.24234966.1398.11.4.4.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی پروین شرایعی الهام آذرپژوه 10.30495/jfst.2019.545904 20.1001.1.24234966.1398.11.4.5.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک زهرا همتی اردلی محمد حجت السلامی ساحل سها 10.30495/jfst.2019.545905 20.1001.1.24234966.1398.11.4.6.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی 10.30495/jfst.2019.545907 20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده مژگان یادگاری رضا اسماعیل زاده کناری سید جعفر هاشمی 10.30495/jfst.2019.545908 20.1001.1.24234966.1398.11.4.8.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی 10.30495/jfst.2019.545910 20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی شکوفه غراوی مسعود بذرافشان معصومه مقیمی 10.30495/jfst.2019.545911 20.1001.1.24234966.1398.11.4.11.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام سیده حدیثه موسوی تیوا کفیلی 10.30495/jfst.2019.545909 20.1001.1.24234966.1398.11.4.9.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی 10.30495/jfst.2019.545912 20.1001.1.24234966.1398.11.4.12.8