• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 11
  • Issue4 Vol.11
  • 4
    Issue 4 Vol. 11 Winter 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
        الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2019.545882
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.1.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
        اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری
        10.30495/jfst.2019.545883
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.2.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد
        حمید غلامی محمد مهدی افصحی اصغر کرمی
        10.30495/jfst.2019.545884
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.3.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
        زهرا صفری کوشالی معصومه قطبی لیلا روزبه نصیرایی
        10.30495/jfst.2019.545885
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.4.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
        پروین شرایعی الهام آذرپژوه
        10.30495/jfst.2019.545904
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.5.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
        زهرا همتی اردلی محمد حجت السلامی ساحل سها
        10.30495/jfst.2019.545905
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.6.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
        شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی
        10.30495/jfst.2019.545907
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
        مژگان یادگاری رضا اسماعیل زاده کناری سید جعفر هاشمی
        10.30495/jfst.2019.545908
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.8.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
        اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی
        10.30495/jfst.2019.545910
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
        شکوفه غراوی مسعود بذرافشان معصومه مقیمی
        10.30495/jfst.2019.545911
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.11.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام
        سیده حدیثه موسوی تیوا کفیلی
        10.30495/jfst.2019.545909
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.9.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی
        ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی
        10.30495/jfst.2019.545912
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.12.8
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login