• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 10
  • Issue3 Vol.10
  • 3
    Issue 3 Vol. 10 Autumn 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد
        نازنین داراب زاده زهره حمیدی اصفهانی پریسا حجازی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان
        مسعود خزائی فدافن ناصر مهرشاد محمد رضوی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب
        لیلا بهبهانی محمدرضا اصلاحی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین
        احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن
        مرضیه عاشورمحمدی حسین حسینی قابوس
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده
        مهشید حسنی تبار مسعود هنرور
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی
        سمیه رستگار سولماز طهماسبی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان
        علی خزائی سارا کوهی کمالی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی
        سارا خدری محمد گلی فروغ مرتضایی نژاد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان
        پریسا شمسایی لیلا نوری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ
        نازنین قهرمانی حجت گاراژیان اکرم شریفی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی
        مائده عبادی ملاباشی لیلا ناطقی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login