List of Articles ali mohamadi Article 1 - ارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ سمیه سادات Mehrzad علی Mohamadi Sani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 48 , Year , Winter 2015 Article 2 - بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصارههای آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی A. Barati A. Mohamadi Sani M. Yavarmanesh Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2016 Article 3 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 10.30495/jfst.2021.680644 اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 4 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه 20.1001.1.24234966.1402.15.1.7.5 10.30495/jfst.2022.691056 Shiva Ganji Jameh Shourani Ali Mohammadi Sani Elham Mahdian Seyyedeh Zahra Seyyed Alangi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 5 - بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی عصمت خوری علی محمدی ثانی محمد رضا خضری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 6 - بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ علی محمدی ثانی مریم ملکی خوشنود احمد اسماعیل زاده Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 7 - بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) آزاده خیابانی علی محمدی ثانی ایمان فرحبخش Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 8 - تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس Esmat Khoori Vahid Hakimzadeh Ali Mohamadi sani Hasan Rashidi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2020 Article 9 - تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی Ali Mohamadi Sani Khalil Behnam Mehrnaz Esmaeilpour Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2017 Article 10 - مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس leili Ayoubinejad hamid nazari Ali Mohammadi sani Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 11 - معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس 10.30495/jfm.2022.1930957.1716 Seyyedjavad Naddafi Ali Mohammadi Sani Esmaeil Ataye Salehi Reza Karazhyan Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 12 - مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه Hedyeh Davoudi Moghadam Ali Mohamadi Sani Masoumeh Mehraban Sangatash Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2014 Article 13 - خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی Hoda Mohammadzade Ali Mohammadi Sani Shahram Shoeibi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2014 Article 14 - مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه Hediyeh Davoudi Moghadam Ali Mohamadi Sani Masoomeh Mehraban Sangatash Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Winter 2014