List of Articles سارا ناجی طبسی Article 1 - مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی 10.30495/jfh.2021.1912384.1290 S. Naji-Tabasi A. Verdian H. Zamani L. Asghari SH. Shirzaei Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2020 Article 2 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 10.30495/jfst.2021.680644 اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 3 - بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم 20.1001.1.24234966.1402.15.3.4.6 10.30495/jfst.2021.1916953.1689 Sara Naji Tabasi Mostafa Shahidi Noghabi Marzieh Hosseini Nezhad Hossein Zamani Toktam Hejrani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 4 - بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ 20.1001.1.24234966.1399.12.4.8.1 10.30495/jfst.2020.674539 سارا ناجی طبسی احسان اکبری آتنا مدیری دوم Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026