List of Articles حسین زمانی خادمانلو Article 1 - مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی 10.30495/jfh.2021.1912384.1290 S. Naji-Tabasi A. Verdian H. Zamani L. Asghari SH. Shirzaei Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2020 Article 2 - بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم 20.1001.1.24234966.1402.15.3.4.6 10.30495/jfst.2021.1916953.1689 Sara Naji Tabasi Mostafa Shahidi Noghabi Marzieh Hosseini Nezhad Hossein Zamani Toktam Hejrani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402