فهرس المقالات حسین زمانی خادمانلو المقاله 1 - مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی 10.30495/jfh.2021.1912384.1290 سارا ناجی طبسی اسماء وردیان حسین زمانی لعیا اصفری شفق شیرزایی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399 المقاله 2 - بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم 20.1001.1.24234966.1402.15.3.4.6 10.30495/jfst.2021.1916953.1689 سارا ناجی طبسی مصطفی شهیدی نوقابی مرضیه حسینی نژاد حسین زمانی تکتم هجرانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402