فهرست مقالات ali mohamadi مقاله 1 - ارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ سمیه سادات مهرزاد علی محمدی ثانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 48 , سال 12 , پاییز 1394 مقاله 2 - بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصارههای آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی آنا براتی علی محمدی ثانی مسعود یاورمنش بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1395 مقاله 3 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 10.30495/jfst.2021.680644 اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1400 مقاله 4 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه 20.1001.1.24234966.1402.15.1.7.5 10.30495/jfst.2022.691056 شیوا گنجی جامه شورانی علی محمدی ثانی الهام مهدیان سیده زهرا سیدالنگی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 5 - بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی عصمت خوری علی محمدی ثانی محمد رضا خضری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396 مقاله 6 - بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ علی محمدی ثانی مریم ملکی خوشنود احمد اسماعیل زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396 مقاله 7 - بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) آزاده خیابانی علی محمدی ثانی ایمان فرحبخش نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396 مقاله 8 - تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس عصمت خوری وحید حکیم زاده علی محمدی ثانی حسن رشیدی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 7 , پاییز 1399 مقاله 9 - تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی علی محمدی ثانی خلیل بهنام مهرناز اسماعیل پور میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 4 , پاییز 1396 مقاله 10 - مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس لیلی ایوبی نژاد حمید نظری علی محمدی ثانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1395 مقاله 11 - معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس 10.30495/jfm.2022.1930957.1716 سیدجواد ندافی علی محمدی ثانی اسماعیل عطای صالحی رضا کاراژیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1401 مقاله 12 - مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه هدیه داودی مقدم علی محمدی ثانی معصومه مهربان سنگ آتش میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1393 مقاله 13 - خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی هدی محمدزاده علی محمدی ثانی شهرام شعیبی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 1 , پاییز 1393 مقاله 14 - مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه هدیه داودی مقدم علی محمدی ثانی معصومه مهربان سنگ آتش میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1393