• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 16
  • شماره4 دوره16
  • 4
    شماره 4 دوره 16 زمستان 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
        فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی
        10.30495/jfst.2023.1973945.1836
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌های ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روش‌های خیساندن و فراصوت
        سمانه خلیلی محمد رضا سعیدی اصل مریم خاورپور سید محمد وحدت مائده محمدی
        10.30495/jfst.2022.1955626.1788
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بهینه‌سازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایط‌های مختلف دما، شدت نور، روش‌های‌کشت و نوع منبع‌کربنی
        زهرا لطیفی حبیب الله شهریاری محمدحسین مرحمتی زاده عاطفه ارجمندیان مریم مدامیان فرشبافی لیلا روزبه
        10.30495/jfst.2022.1944465.1765
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ترکیبات فنولی‌انگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیات‌کیفی و پایداری اکسیداتیو روغن‌حیوانی
        غزاله اقبال مهرداد قوامی مریم قراچورلو
        10.30495/jfst.2022.1959677.1800
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی‌فرمولاسیون پنیر پروسس‌گسترش‌پذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور
        بهزاد اردلان محرم وزیری سید علی مرتضوی
        10.30495/jfst.2022.1959034.1797
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - جداسازی‌گونه‌های‌مولد‌سم‌آفلاتوکسین بر‌اساس‌ردیابی‌ژن‌های‌aflR وver1 و‌‌‌ شناسایی‌گونه با تعیین‌توالی‌های‌ITS در برنج مصرفی مشهد خراسان
        حامد فراجی فریده طباطبایی یزدی نعمت الله رزمی
        10.30495/jfst.2022.1959801.1801
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر‌استفاده از فیبر‌رژیمی‌کنجاله زیتون در‌فرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی‌آن
        الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی
        10.30495/jfst.2022.1966040.1817
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم بر‌کیفیت و ماندگاری گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum)
        سعید گلیانی الهام دانائی
        10.30495/jfst.2022.1965400.1813
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی‌تأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئین‌آب‌پنیر تغلیظ شده بر ویژگی‌های‌کیفی‌کیک روغنی‌کم‌چرب
        مریم عابدی مانیا صالحی فر بابک غیاثی طرزی
        10.30495/jfst.2022.1965132.1812
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی‌خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسی‌دوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia)
        آنیتا نعیمی مرجانه صداقتی نرگس مورکی
        10.30495/jfst.2022.1966938.1819
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسول‌های حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
        احسان فیضی کریم آبادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی زهرا عطایی
        10.30495/jfst.2023.1974806.1839
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوع‌آنزیم بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی پروتئین هیدرولیز‌شده جوانه شبدر
        دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی
        10.71810/jfst.2024.1004741
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود