فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت سمانه خلیلی محمد رضا سعیدی اصل مریم خاورپور سید محمد وحدت مائده محمدی 10.30495/jfst.2022.1955626.1788 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی زهرا لطیفی حبیب الله شهریاری محمدحسین مرحمتی زاده عاطفه ارجمندیان مریم مدامیان فرشبافی لیلا روزبه 10.30495/jfst.2022.1944465.1765 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ترکیبات فنولیانگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیاتکیفی و پایداری اکسیداتیو روغنحیوانی غزاله اقبال مهرداد قوامی مریم قراچورلو 10.30495/jfst.2022.1959677.1800 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابیفرمولاسیون پنیر پروسسگسترشپذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور بهزاد اردلان محرم وزیری سید علی مرتضوی 10.30495/jfst.2022.1959034.1797 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - جداسازیگونههایمولدسمآفلاتوکسین براساسردیابیژنهایaflR وver1 و شناساییگونه با تعیینتوالیهایITS در برنج مصرفی مشهد خراسان حامد فراجی فریده طباطبایی یزدی نعمت الله رزمی 10.30495/jfst.2022.1959801.1801 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی 10.30495/jfst.2022.1966040.1817 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم برکیفیت و ماندگاری گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum) سعید گلیانی الهام دانائی 10.30495/jfst.2022.1965400.1813 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب مریم عابدی مانیا صالحی فر بابک غیاثی طرزی 10.30495/jfst.2022.1965132.1812 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسیدوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia) آنیتا نعیمی مرجانه صداقتی نرگس مورکی 10.30495/jfst.2022.1966938.1819 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی احسان فیضی کریم آبادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی زهرا عطایی 10.30495/jfst.2023.1974806.1839 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر دینا میرصادقی دارابی پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی 10.30495/jfst.2021.1940789.1756