فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت مریم بهبودی پور نیما بهادر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسنامه علمی زمستان 1399 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور مجید غلامی آهنگران اویس پورمهدی اکرم قهرمانی چرمهینی آسیه احمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسینها در مواد غذایی به عنوان نگهدارندههای طبیعی سیده مریم هاشمی نیا جلال دهقان نیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی محمدرضا علیمحمدزاده محمد علی علیدوست جلیل خندقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - دستهبندی ژنتیکی ایزولههای اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR ماندانا لطفی حسن ممتاز الهه تاج بخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین الهام امینیان الهام معظمیان محمد امین عدالت منش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری ایرج صفیان هانیه نوذری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 اسماعیل پیرعلی خیرآبادی سیده صدیقه موسوی حسن ممتاز فرزانه نیکوخواه سید پژمان حسینی شکرابی مهدی رئیسی