• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره3 و 3 دوره3
  • 3
    شماره 3 و 3 دوره 3 تابستان 1404

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - توسعه جدایه پربازده ساکارومایسس سرویزیه از طریق جهش‌زایی تصادفی، مهندسی تکاملی و بهینه‌سازی مبتنی بر روش سطح پاسخ
        زهرا  فتحی هادی سعیدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تاثیر پودر والک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی همبرگر در شرایط یخچالی
        سارا متینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی سمیت سیانوباکتری آنابنای جدا شده از تالاب بندر انزلی
        سهیلا  افشاری آزاد فرزانه حسینی عباس اخوان سپهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه‌سازی استخراج RNA از نمونه‌های مدفوع با استفاده از بافر لیز طراحی‌شده: ارزیابی و مقایسه با کیت تجاری
        حنان  خدائی لیلا عظیمی عباس اخوان سپهی فاطمه اشرفی مریم رجب نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی ایمنی و آلرژی‌زایی پروتئین Deeper Rooting1 در برنج اصلاح‌شده ژنتیکی با رویکرد بیوانفورماتیکی
        مطهره محسن پور محدثه  محسن پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی و جداسازی میکروارگانیسم های جدا شده از اتاق تمیز یک کارخانه داروسازی و بررسی برخی از عوامل فیزیکو-شیمیایی بر بقای آن ها
        عباس اخوان سپهی امیر مسعود  دانشور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مروری بر تأثیر گیاهان دارویی در درمان بیماری‌های ویروسی با تمرکز بر کووید 19
        تینا زرین پناه محدثه لاری پور فاطمه  فردی سینا  یعقوبی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود