• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 5
  • شماره4 دوره5
  • 4
    شماره 4 دوره 5 زمستان 1397

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال
        محمدرضا قمی مسعود قانع مینا اقبالی مهدی نیکو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز
        نسترن لسانی فر شهرام حنیفیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها
        زهرا خدایی جلال آبادی شهلا سلطانی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - شناسنامه علمی زمستان 1397
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب
        رخساره رمضانی وجیهه فدائی نوغانی حسن جودکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونه‌های مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها
        نیما بهادر ایما عجم پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
        اسماعیل عطای صالحی امیر خدنگ نیک فرجام
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
        سعید تکیه معروف رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
        آرتور کالستیانس علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود