فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال محمدرضا قمی مسعود قانع مینا اقبالی مهدی نیکو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز نسترن لسانی فر شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - جداسازی و غربالگری باکتریهای تولیدکننده اگزوپلیساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها زهرا خدایی جلال آبادی شهلا سلطانی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسنامه علمی زمستان 1397 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب رخساره رمضانی وجیهه فدائی نوغانی حسن جودکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونههای مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتیبیوتیکی جدایهها نیما بهادر ایما عجم پور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن اسماعیل عطای صالحی امیر خدنگ نیک فرجام دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری سعید تکیه معروف رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت آرتور کالستیانس علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد