فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد ندا قضاوی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تغییرات شاخصهای حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس مسعود هدایتی فرد نجمه یوسفتبار میری ابوالفضل فدوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های گوشت و تخم مرغ با روش Multiplex PCR تکتم خدادادی پور کیومرث امینی رزاق محمودی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر فرود خالدی سید مهدی حسن زاده رقیه سکوتی فر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال الهام آل طیب لاله رومیانی منصوره قائنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - باکتریهای اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجانشرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونهای مریم جبارپور ستاری جلال شایق شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه عرضه شده در بازار اصفهان مریم عباس والی ندا وهابی انارکی