فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک آلاله ذوقی کیانوش خسروی دارانی سارا سهراب وندی حسین عطار سید ابوالحسن علوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک فخرالدین صالحی سیدحسین حسینی قابوس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن آزاده رنجبر ندامانی یحیی مقصودلو محمد قربانی علیرضا صادقی ماهونک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا محیا حدادی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ زهرا قلعه موسیانی رضوان پوراحمد پیمان رجایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسولهای روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری شهلا احمدی سید مهدی اجاق شیرین حسنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - طراحی پوشش بستهبندی بر پایه نانو الیاف زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی جهت نگهداری جیره غذای اضطراری آراسب دباغ مقدم محی الدین کاظمی جبرائیل موفق انوشه شریفان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال راحله محجوب اسماعیل عطای صالحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395 مهسا مکوندی ناصر هرزندی