• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره4 دوره14
  • 4
    شماره 4 دوره 14 زمستان 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده
        علی عمارلو اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2021.684168
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.1.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن
        مریم حقیقی صدیقه یزدان پناه
        10.30495/jfst.2021.1900078.1643
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.2.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال
        سارا شکری تومتری محمد احمدی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی
        10.30495/jfst.2021.684156
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.3.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل
        عبد الرضا آقاجانی فرهاد میرزایی مهدی کرمانی محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا
        10.30495/jfst.2021.684157
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.4.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم
        احسان دیوان خسروشاهی سید هادی رضوی حسین کیانی علی آقاخانی
        10.30495/jfst.2021.684159
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.5.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.)
        زهرا شاهی سیده زهرا سید النگی لیلا نجفیان
        10.30495/jfst.2021.1875940.1562
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.6.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مقایسه اثر‌خشک‌کردن همرفت و تحت خلاء‌ بر‌ برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اختهی فرموله‌شده
        معصومه حسینی خصال نارملا آصفی
        10.30495/jfst.2021.684162
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.7.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
        سونا شعایی اسماعیل عطای صالحی مسعود نجف نجفی
        10.30495/jfst.2021.1894925.1629
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.8.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیم‌های آلکالاز و تریپسین
        مریم نوروزی چاکلی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری
        10.30495/jfst.2021.684164
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس
        پگاه جلالوند علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده
        10.30495/jfst.2021.684163
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن
        سپیده منیرنژاد مرجان نوری رقیه خاقانی
        10.30495/jfst.2021.684167
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.11.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید
        سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهد
        10.30495/jfst.2021.684169
        20.1001.1.24234966.1401.14.4.12.9
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود