• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره1 دوره14
  • 1
    شماره 1 دوره 14 بهار 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
        مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی
        10.30495/jfst.2021.684118
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.1.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
        محجوبه سنگ سفیدی عبدالرضا میرچولی موسی الرضا هوشمند دلیر
        10.30495/jfst.2021.684120
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.3.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن
        علی کزازی مریم مصلحی شاد
        10.30495/jfst.2021.684122
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.4.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک
        فاطمه داوری نفیسه سادات نقوی هاشم نیری
        10.30495/jfst.2021.684123
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.5.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"
        ندا ابراهیمی نارملا آصفی
        10.30495/jfst.2021.684124
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.6.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
        درنوش جعفرپور
        10.30495/jfst.2021.684125
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.7.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی
        عبد الرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی
        10.30495/jfst.2021.684119
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.8.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum)
        اسماعیل رضایی سرشت بهنام مهدوی منیره پرندوارمنش حسن رضایی سرشت احمد رضا اولیایی
        10.30495/jfst.2021.684126
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.9.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ
        عباس باشی حجت کاراژیان
        10.30495/jfst.2021.684127
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.10.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
        معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو
        10.30495/jfst.2022.686387
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.2.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان
        سید مهران موسوی مورد غفاری خوشناز پاینده محی الدین گوشه
        10.30495/jfst.2021.684128
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.11.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده
        غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد
        10.30495/jfst.2021.684132
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.12.3
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود