فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - جداسازی و شناسایی سویههای لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان خسرو محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال الهام محمدی نژاد علیرضا عالیشاهی پرستو پورعاشوری حجت میرصادقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تنوع گونهای باسیلوسهای جدا شده از بیوفیلم مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآوردههای شیر امیرحسین انصاری شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (qnr) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونههای غذایی کیومرث امینی طیبه قاسمی بابک خیرخواه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA فریبا زینالی ندا علی عباسی جواد علی اکبرلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان سمیرا نبی لو عباسعلی مطلبی حسین شیخلویی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) آیدا پروین نویده انرجان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی غلظتهای روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان سامان کیانپور سهیل سبحان اردکانی