ا

  • ایرانبخش.علیرضا بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.) [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]

ب

  • بستانی.امین ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • بهروز.رویا کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

ج

  • جمشیدی.امین رضا تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • جمعه قاسم آبادی.زهرا بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندین‌ها [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

ح

  • حاجی حسینی.شبنم بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • حسینمردی.فاطمه بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]

خ

  • خادمی شورمستی.داریوش اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • خاکسار بلداجی.مریم اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خاکی پور.نازنین مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خواجه.حمیده بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندین‌ها [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

د

  • داخته هارونی.مهری اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دانائی.الهام بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum) [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیل‌ماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

ر

  • رحیمی.ابراهیم ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • رستاخیز.ناهید کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رضائى.سعید ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

س

  • سراوانی.خدیجه گزارش موردی خونریزی دندان عقل به دنبال مار گزیدگی و تاثیر گیاهان دارویی بر مارگزیدگی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • سعادت.سعیده بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.) [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]

ش

  • شجاعی کاوان.لیدا محصولات طبیعی دریایی منبع داروهای جدید [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • شریف زاده احتشامی.محمدعلی بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum) [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • شعیبی.شهرام بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • شهریاری ر اد.الهام بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • شیخ حسینی.عنایت اله کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • شیرمحمد.فاطمه اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

ص

  • صالحی فر.مانیا اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]

ع

  • عباسی منجزی.ابراهیم تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • عبدوسی.وحید ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • عسکری بدویی.رضوان توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • علیزاده.عبداله تخم‌مرغ فراسودمند؛ غنی‌شده با اسیدهای چرب امگا [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • عیدی.اکرم بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

غ

  • غضنفری.دادخدا کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • غلامرضایی.ثنا اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

ف

  • فقیه آرام.بتول تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

ق

  • قربانی.مجتبی اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

ک

  • کاظمی پور.مریم توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • کریمی نیک.اشرف بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

ل

  • لچینانی.علی ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

م

  • مجد.احمد بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.) [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • مستقیم.تکتم تأثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین‌بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • ملکی.محمد مروری بر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • منصوری فر.محمد تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • مهدی پور.محمد توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مهدیخانی.شادی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مهری.مرتضی اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • میرزایی حیدری.محمد کاربست ارزش های اخلاقی در کشاورزی ارگانیک [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مینایی طهرانی.داریوش بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

ن

  • نظری.سید معین مروری بر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • نوایی دیوا.طاهره کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بسته‌بندی موادغذایی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • نیکویی.الهام بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

و

  • واثقی.سکینه تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • ولی نژاد.مریم تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

ی

  • یزدانمهر.سحر تأثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین‌بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]