ابراهیمی.مریم
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ابراهیمی.ناهید
تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
احسان بخش.معصومه
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
اسحاقی.محمد رضا
غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
اکبریان موغاری.علی
اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
امیری سامانی.سارا
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
امیری.صابر
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
امین الرعایا.کیوان
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ب
بروغنی.مطهره
اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
بریموندی.طاهره
بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
بهادر.نیما
شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونههای مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
بهرامی.احمد رضا
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
بهرامی.ماهرخ
ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونههای میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
پ
پوراحمد.رضوان
اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
پوراحمد.رضوان
غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
ت
تاج بخش.الهه
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
تاج بخش.الهه
ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
تقی خانی.علی
تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
تکیه معروف.سعید
غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
ج
جعفری.مریم
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
جودکی.حسن
تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
ح
حاجی اسماعیلی.رضا
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حداد.عطیه
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
حنیفیان.شهرام
میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
حنیفیان.شهرام
بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
حیدری.عزیزه
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
خ
خدایی جلال آبادی.زهرا
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولیدکننده اگزوپلیساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
خدنگ نیک فرجام.امیر
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
د
دهقانی.سعید
مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
ر
رحیمی.ابراهیم
مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رستمی.رویا
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رضاپور.رسول
بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رضازاده باری.محمود
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رمضانی.رخساره
تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
ریسی.مریم
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رئیسی.مجتبی
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ز
زارعی.مهدی
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
زمانی مقدم.عبدالکریم
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
س
سعیدی.بیان
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
سلطانی نژاد.شهلا
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولیدکننده اگزوپلیساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
ش
شاکریان.امیر
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
شاکریان.امیر
مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شریفی.مهدی
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شهاب لواسانی.علیرضا
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
شهاب لواسانی.علیرضا
تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
شهریاری.شهلا
تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
ص
صادقی.علیرضا
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ع
عبدالشاهی.آنا
تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
عجم پور.ایما
شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونههای مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
عسگرپور.داریوش
ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونههای میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
عطای صالحی.اسماعیل
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
غ
غلامی آهنگران.مجید
مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
ف
فدائی نوغانی.وجیهه
بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
فدائی نوغانی.وجیهه
تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
فرد عمادی.محسن
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
ق
قاسمی.مهدی
ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونههای میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
قاسمیان صفایی.حاجیه
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ک
کاشانی نژاد.مهدی
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
کالستیانس.آرتور
بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
کریمی مجد.مهرداد
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
کریمیان.حامد
ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
ل
لسانی فر.نسترن
میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
م
محمدی.فروغ
تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
مرادی سرمیدانی.مهدی
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
مکتبی.سیاوش
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ممتاز.حسن
بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
منجزب مرو دشتی.لیلا
تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
موحد.سارا
تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
موسوی نسب.مرضیه
تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
مومنی شهرکی.منوچهر
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
مهرابادیان.گلسا
تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
میرزائی.نسرین
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ن
نجاتی هفدانی.فاطمه
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
نجاتی هفدانی.فاطمه
تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
نظری مقدم.مرضیه
بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
نودرگاه.محمد
مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
نوری.سحر
مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ه
هاشمی روان.مهناز
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]