غ

  • غلامی پرشکوهی.محمد تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غلامی چنارستان علیا.عبدالخالق اثرات بکارگیری دماهای دو مرحله‌ای در فرآیند خشک‌کردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگی‌های کیفی کشمش حاصل [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • غلامی.ماندانا رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی اثر آنتی‏اکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]