صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
علوم غذایی و تغذیه
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
فلسفه
جامعه شناسی
حقوق
--- حوزوی ---
--- هنر و معماری ---
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دامی
--- کشاورزی ---
بیماری گیاهان
مدیریت کشاورزی
علوم و فناوری کشاورزی
--- علوم پایه ---
ریاضی
زیست شناسی
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
برق
برق، کامپیوتر و مکانیک
مهندسی عمران
مهندسی کامپیوتر
موضوع مقالات
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
21
دوره
20
دوره
19
دوره
18
دوره
17
دوره
16
دوره
15
دوره
14
دوره
13
دوره
12
دوره
11
دوره
10
دوره
9
دوره
8
دوره
7
دوره
6
دوره
5
دوره
4
دوره
3
دوره
2
دوره
1
دوره
0
غ
غلامی پرشکوهی.محمد
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
[
دوره
10,
شماره
4
-
پاییز
سال
1392]
غلامی چنارستان علیا.عبدالخالق
اثرات بکارگیری دماهای دو مرحلهای در فرآیند خشککردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگیهای کیفی کشمش حاصل
[
دوره
10,
شماره
2
-
بهار
سال
1392]
غلامی.ماندانا
رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه
[
دوره
10,
شماره
4
-
پاییز
سال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر
[
دوره
10,
شماره
4
-
پاییز
سال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی
[
دوره
10,
شماره
4
-
پاییز
سال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
[
دوره
10,
شماره
2
-
بهار
سال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب
[
دوره
10,
شماره
3
-
تابستان
سال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان
[
دوره
10,
شماره
1
-
زمستان
سال
1391]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود