غ

  • غفوری.فرزانه سادات مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • غلامی پرشکوهی.محمد تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • غلامی.ماندانا تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]