غفوری.فرزانه سادات
مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
غلامی پرشکوهی.محمد
تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
غلامی.ماندانا
تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]