اسعدی خوب.سید مهدی
سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی)
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
انرجان.نویده
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
آ
آزادی.حورا
استخراج و اندازهگیری باقیمانده برخی از آفلاتوکسینها در نمونههای ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
ب
بنیادیان.مجتبی
بررسی میزان آلودگیِ دوغهای توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
بهارلو.حدیثه
بررسی میزان آلودگیِ دوغهای توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
بهنژادی.محمدعلی
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
بهنیا. علی
بررسی فراوانی مقاومت آنتی¬بیوتیکی و حضور ژن¬های حدت در کمپیلوباکتر ژژونای جداشده از گوشت دام و طیور عرضهشده در شهرستان شهرکرد
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
ج
جباری.محمد
مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتریها در آب و مواد غذایی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
جبرائیلی پور.شاهین
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
جوادی.افشین
استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
جوادی.افشین
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
ح
حامدفر.امیر حسین
استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
حق پرست.رضا
سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی)
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
خ
خانزادی.سعید
بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
خندقی.جلیل
استخراج و اندازهگیری باقیمانده برخی از آفلاتوکسینها در نمونههای ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
ر
راجی.احمد رضا
بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
رحیمی.ابراهیم
بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
ریاحی دهکردی.پریسا
بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
ش
شریفی سلطانی.مونا
ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
ع
عباس والی.مریم
بررسی میزان آلودگیِ دوغهای توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
علی پور.پریسا
بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
ک
کریم.گیتی
ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
م
مصلحی.کاوه
ویژگیهای میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
موثق.محمدحسین
ویژگیهای میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
میرزایی.حمید
استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
میرزایی.حمید
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
میرسعید قاضی.حسین
ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
ن
نبی پور.ابوالقاسم
بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
نوروزی.بهاره
مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتریها در آب و مواد غذایی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
نوش آباد. رضا
تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
ه
هاشمی.سید مجید
تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
هاشمی.سید مجید
بررسی فراوانی مقاومت آنتی¬بیوتیکی و حضور ژن¬های حدت در کمپیلوباکتر ژژونای جداشده از گوشت دام و طیور عرضهشده در شهرستان شهرکرد
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]