List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی حمید بخش آبادی معصومه مقیمی زهرا دولت آبادی سحر اصغری پور 10.30495/jfst.2020.673774 20.1001.1.24234966.1399.12.2.1.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) افسانه عظیمی محله سید علی مرتضوی پروین شرایعی الهام آذرپژوه راضیه نیازمند 10.30495/jfst.2020.673800 20.1001.1.24234966.1399.12.2.2.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) رویا فلاح شجاعی سهیلا ابراهیمی ملیکا ناظمی 10.30495/jfst.2020.673815 20.1001.1.24234966.1399.12.2.3.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریسا عباسی شادی مهدیخانی 10.30495/jfst.2020.673870 20.1001.1.24234966.1399.12.2.4.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه معصومه رهنما سنگاچینی مینا سیف زاده قربان زارع گشتی فرشته خدابنده 10.30495/jfst.2020.673954 20.1001.1.24234966.1399.12.2.5.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی 10.30495/jfst.2020.673986 20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول امیر نیک آسا آیناز علیزاده کامیار حیدرنژاد 10.30495/jfst.2020.674003 20.1001.1.24234966.1399.12.2.7.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد سودابه عین افشار 10.30495/jfst.2020.674006 20.1001.1.24234966.1399.12.2.8.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا عطیه علیزاده حمید توکلی پور محسن مختاریان 10.30495/jfst.2020.674019 20.1001.1.24234966.1399.12.2.9.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی یگانه حسن پور فریبا نقی پور علیرضا فرجی 10.30495/jfst.2020.674033 20.1001.1.24234966.1399.12.2.10.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) الهه خواجه علی جمال ملک زاده 10.30495/jfst.2020.674069 20.1001.1.24234966.1399.12.2.11.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن ماندانا بی مکر علی گنجلو 10.30495/jfst.2020.674072 20.1001.1.24234966.1399.12.2.12.1