• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 12
  • Issue2 Vol.12
  • 2
    Issue 2 Vol. 12 Summer 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی
        حمید بخش آبادی معصومه مقیمی زهرا دولت آبادی سحر اصغری پور
        10.30495/jfst.2020.673774
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.1.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
        افسانه عظیمی محله سید علی مرتضوی پروین شرایعی الهام آذرپژوه راضیه نیازمند
        10.30495/jfst.2020.673800
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.2.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
        رویا فلاح شجاعی سهیلا ابراهیمی ملیکا ناظمی
        10.30495/jfst.2020.673815
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.3.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
        پریسا عباسی شادی مهدیخانی
        10.30495/jfst.2020.673870
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.4.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه
        معصومه رهنما سنگاچینی مینا سیف زاده قربان زارع گشتی فرشته خدابنده
        10.30495/jfst.2020.673954
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.5.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
        زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی
        10.30495/jfst.2020.673986
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول
        امیر نیک آسا آیناز علیزاده کامیار حیدرنژاد
        10.30495/jfst.2020.674003
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.7.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد
        سودابه عین افشار
        10.30495/jfst.2020.674006
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.8.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا
        عطیه علیزاده حمید توکلی پور محسن مختاریان
        10.30495/jfst.2020.674019
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.9.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
        یگانه حسن پور فریبا نقی پور علیرضا فرجی
        10.30495/jfst.2020.674033
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.10.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
        الهه خواجه علی جمال ملک زاده
        10.30495/jfst.2020.674069
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.11.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
        ماندانا بی مکر علی گنجلو
        10.30495/jfst.2020.674072
        20.1001.1.24234966.1399.12.2.12.1
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login