List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان
پریسا شمسایی لیلا نوری -
Open Access Article
2 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه
رقیه اشرفی پورقانلو زهرا رجبی احسان مقدس کیا صمد زارع -
Open Access Article
3 - Investigation of the Effect of Cocoa Roasting Temperature and Time on Total Polyphenols, Chemical Properties and Sensory Properties of Cocoa Powder
Samaneh Ebrahimzadegan Narmela Asefi Ramin Maleki Seyyed Sadegh Seyyed lou Heris -
Open Access Article
4 - اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
ملیکا افتخارالدین سید حسین حسینی قابوس -
Open Access Article
5 - بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز
هنگامه تجلی طهرانی علیرضا فرجی سید علی مشعشعی -
Open Access Article
6 - Effect of Modified Atmosphere Packaging and Essential Oils of Ginger and Cuminum on Microbial Population and Organoliptic Properties of Traditional Muffin of Ahvaz
Madia Khosravia Bakhtiyari Nazanin Zand -
Open Access Article
7 - تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
علی گنجلو ماندانا بی مکر زینب شیخی -
Open Access Article
8 - The Effect of Sucrose Replacement with High Fructose Corn Syrup on Texture, Color and Sensory Properties of Qazvin Baklava
Fereshteh Mohajer Akram Sharifi -
Open Access Article
9 - ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM)
سیده فائزه صفائی سارا جعفریان مجتبی معصومی مهدی شریفی سلطانی لیلا روزبه نصیرائی