فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های قنادی و شکلات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان
پریسا شمسایی لیلا نوری -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه
رقیه اشرفی پورقانلو زهرا رجبی احسان مقدس کیا صمد زارع -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو
سمانه ابراهیم زادگان نارملا آصفی رامین ملکی سیدصادق سیدلو هریس -
دسترسی آزاد مقاله
4 - اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
ملیکا افتخارالدین سید حسین حسینی قابوس -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز
هنگامه تجلی طهرانی علیرضا فرجی سید علی مشعشعی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - اثراتمسفراصلاح شده و اسانسهای زنجبیل و زیره برجمعیت میکروبی و خواصارگانولپتیکیکلوچه سنتی اهواز
مدیا خسروی بختیاری نازنین زند -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
علی گنجلو ماندانا بی مکر زینب شیخی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تاثیرجایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا رویخواصبافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین
فرشته مهاجر اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM)
سیده فائزه صفائی سارا جعفریان مجتبی معصومی مهدی شریفی سلطانی لیلا روزبه نصیرائی