سیده فائزه صفائی
1
(
گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد نور
)
سارا جعفریان
2
(
استادیارگروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران
)
مجتبی معصومی
3
(
گروه مهندسی شیمی، واحد آمل، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران
)
مهدی شریفی سلطانی
4
(
بهداشت مواد غذایی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران
)
لیلا روزبه نصیرائی
5
(
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی‏/ مازندران/نور
)
Keywords:
Abstract :