سیده فائزه صفائی
                                                            
                                                                1
                                                            
                                                    
                                                (
                                                گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد نور
                                                )
                                                
                                                
                                                    
                                                        سارا جعفریان
                                                        
                                                            2
                                                            
                                                        
                                                    
                                                (
                                                استادیارگروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران
                                                )
                                                
                                                
                                                    
                                                            مجتبی معصومی
                                                            
                                                                3
                                                                    
                                                                         (
                                                گروه مهندسی شیمی، واحد آمل، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران
                                                )
                                                                    
                                                            
                                                    
                                                (
                                                گروه مهندسی شیمی، واحد آمل، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران
                                                )
                                                
                                                
                                                    
                                                            مهدی شریفی سلطانی
                                                            
                                                                4
                                                            
                                                    
                                                (
                                                بهداشت مواد غذایی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران
                                                )
                                                
                                                
                                                    
                                                            لیلا روزبه نصیرائی
                                                            
                                                                5
                                                            
                                                    
                                                (
                                                مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی‏/ مازندران/نور
                                                )
                                                
                                    
Keywords:
Abstract :
