• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 7
  • Issue4 Vol.7
  • 4
    Issue 4 Vol. 7 Winter 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای
        سوسن کامل رحیمی امیرحسین الهامی راد عباس همتی کاخکی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب
        شهره عزیزی سید علی مرتضوی مسعود شفافی زنوزی موسی الرضا هوشمنددلیر
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن
        زهرا نجار حمید توکلی پور مسعود شفافی زنوزی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
        مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
        منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی
        الهه رازقندی امیرحسین الهامی راد علی قدس ولی سید حسین استیری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)
        غالب بنفشی ابوالفضل عسکری ساری مژده چله مال دزفول نژاد محمد ولایت زاده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان
        کریم ابراهیم نجف‌آبادی آزاده اشتری نژاد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
        محمد کورشیان اکرم شریفی الهام مهدویان شادی بلوریان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی
        نرگس رحیمی سید علی مرتضوی عبدالمجید مسکوکی امیرحسین الهامی راد قدیر رجب زاده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه
        فاطمه بشاش علی آبادی وجیهه فدائی نوغانی مریم فهیم دانش
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login