List of Articles سید مهدی اجاق Article 1 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.10.0 10.30495/jfst.2019.541369 سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال 20.1001.1.24234966.1400.13.4.5.5 10.30495/jfst.2021.680663 سید مهدی اجاق شیرین حسنی مریم حسنی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026