List of Articles علیرضا عالیشاهی Article 1 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 2 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.10.0 10.30495/jfst.2019.541369 سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 3 - تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده 20.1001.1.24234966.1399.12.4.6.9 10.30495/jfst.2020.674530 حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026