List of Articles بهاره شعبانپور Article 1 - اثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) A. Ansari Ardeli B. Shabanpour M. Kordjazi S.M. Ojagh A. Babakhani Lashkan Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 57 , Year , Winter 2018 Article 2 - اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ S. M. Ojagh B. Shabanpour M. Kordjazi E. Abdolahzadeh M. Gharaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017 Article 3 - اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال B. Shabanpour G. Ghorbanian S.M. Ojagh P. Pourashouri S. M. Aghili Negad Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 4 - مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران 20.1001.1.24234966.1397.10.4.11.0 محبوبه موسی یی پور بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری انیسه جمشیدی یاسمن اعتمادیان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 6 - تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی هومن تیموری بهاره شعبان پور علی شعبانی عصمت محمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 7 - اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد 20.1001.1.24234966.1401.14.3.6.1 10.30495/jfst.2021.684148 Bahareh Shabanpour Parastoo Pourashouri Zahra Besharati Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026