فهرس المقالات علیرضا عالیشاهی المقاله 1 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 2 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.10.0 10.30495/jfst.2019.541369 سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 3 - تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده 20.1001.1.24234966.1399.12.4.6.9 10.30495/jfst.2020.674530 حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399