فهرس المقالات سید مهدی اجاق المقاله 1 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) 20.1001.1.24234966.1398.11.1.10.0 10.30495/jfst.2019.541369 سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 2 - تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال 20.1001.1.24234966.1400.13.4.5.5 10.30495/jfst.2021.680663 سید مهدی اجاق شیرین حسنی مریم حسنی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400