فهرس المقالات مریم حسنی المقاله 1 - Antioxidative Activity and Functional Properties of Enzymatic Protein Hydrolysate of Spirulina platensis 10.30495/jfbt.2022.63017.10281 M. Forutan M. Hasani Sh. Hasani N. Salehi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 24 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 2 - Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties 20.1001.1.25883623.2018.2.2.2.2 Maryam Hassani Shirin Hasani Trends in Phytochemical Research , العدد 2 , السنة 2 , بهار 2018 المقاله 3 - تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال 20.1001.1.24234966.1400.13.4.5.5 10.30495/jfst.2021.680663 سید مهدی اجاق شیرین حسنی مریم حسنی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 4 - تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی مریم حسنی امیر حسین الهامی راد مجید محمد حسینی مصطفی شهیدی نوقابی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396