فهرست مقالات مریم حسنی مقاله 1 - Antioxidative Activity and Functional Properties of Enzymatic Protein Hydrolysate of Spirulina platensis 10.30495/jfbt.2022.63017.10281 M. Forutan M. Hasani Sh. Hasani N. Salehi Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 24 , سال 13 , زمستان 1402 مقاله 2 - Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties 20.1001.1.25883623.2018.2.2.2.2 Maryam Hassani Shirin Hasani Trends in Phytochemical Research , شماره 2 , سال 2 , بهار 2018 مقاله 3 - تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال 20.1001.1.24234966.1400.13.4.5.5 10.30495/jfst.2021.680663 سید مهدی اجاق شیرین حسنی مریم حسنی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 4 - تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی مریم حسنی امیر حسین الهامی راد مجید محمد حسینی مصطفی شهیدی نوقابی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396