List of Articles فاطمه شهدادی Article 1 - بررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها 10.30495/jftn.2022.64555.11166 sepideh khorasany Fatemeh shahdadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 2 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر 10.30495/jftn.2023.72790.11247 F. Shahdadi S. Khorasani F. Tavakoli M. Ostvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 80 , Year , Winter 2024 Article 3 - بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم 20.1001.1.24234966.1401.14.2.12.5 10.30495/jfst.2021.684143 Somayeh Sanjari Hamid Sarhadi Fatemeh Shahdadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 4 - تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری 10.30495/jfst.2021.1941584.1759 Fatemeh Shahdadi Azam Seyyedi Shahnaz Fathi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 5 - بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما 20.1001.1.24234966.1402.15.2.5.5 10.30495/jfst.2020.1907461.1664 Behnam Bidari Fatemeh Shahdadi Negin Abbas Zadeh Imani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 6 - جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا fatemeh shahdadi sedigheh kariminejad Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2020 Article 7 - تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری Esmaiil Torkabadi Zeinab Fotoohiyan fatemeh shahdadi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2021