فهرست مقالات فاطمه شهدادی مقاله 1 - بررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها 10.30495/jftn.2022.64555.11166 سپیده خراسانی فاطمه شهدادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 75 , سال 19 , تابستان 1401 مقاله 2 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر 10.30495/jftn.2023.72790.11247 فاطمه شهدادی سپیده خراسانی فرناز توکلی منوچهر استوار علوم غذایی و تغذیه , شماره 80 , سال 20 , پاییز 1402 مقاله 3 - بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم 20.1001.1.24234966.1401.14.2.12.5 10.30495/jfst.2021.684143 سمیه سنجری حمید سرحدی فاطمه شهدادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1401 مقاله 4 - تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری 10.30495/jfst.2021.1941584.1759 فاطمه شهدادی اعظم سیدی شهناز فتحی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 5 - بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما 20.1001.1.24234966.1402.15.2.5.5 10.30495/jfst.2020.1907461.1664 بهنام بیداری فاطمه شهدادی نگین عباس زاده ایمانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 6 - جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا فاطمه شهدادی صدیقه کریمی نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 7 , پاییز 1399 مقاله 7 - تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری اسماعیل ترک آبادی زینب فتوحیان فاطمه شهدادی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 8 , بهار 1400