List of Articles فاطمه حسین خراسانی Article 1 - بررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها 10.30495/jftn.2022.64555.11166 sepideh khorasany Fatemeh shahdadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 2 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر 10.30495/jftn.2023.72790.11247 F. Shahdadi S. Khorasani F. Tavakoli M. Ostvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 80 , Year , Winter 2024