فهرس المقالات فاطمه حسین خراسانی المقاله 1 - بررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها 10.30495/jftn.2022.64555.11166 سپیده خراسانی فاطمه شهدادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 2 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر 10.30495/jftn.2023.72790.11247 فاطمه شهدادی سپیده خراسانی فرناز توکلی منوچهر استوار علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402