Manuscript ID : JFST-2008-1664 (R3)
Visit : 199
Page: 59 - 70
10.30495/jfst.2020.1907461.1664
20.1001.1.24234966.1402.15.2.5.5
Article Type:
Original Research
The Effect of Different Concentrations of Aloe vera Gel and Production Method on the Physical, Sensory and Microbial Properties of Date Paste
Subject Areas :
Behnam Bidari
1
,
Fatemeh Shahdadi
2
,
Negin Abbas Zadeh Imani
3
1 - گروه علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی مهرآیین، بندر انزلی، ایران
2 - گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت، جیرفت، ایران.
3 - گروه علوم و صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی مهرآیین، بندر انزلی، ایران
Received: 2020-08-21
Accepted : 2020-12-01
Published : 2023-05-22
Keywords:
References:
احمد نیا، ا. و.، سحری، م. ع. 1387. استفاده از پودرخرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، دوره5، شماره3، 8-1.
اسمعیلی، م.، حسینی، س.م.، شجاعی علیآبادی، س. ومیرمقتدایی، ل. 1396. بهبودکیفیوبافتیکیک اسفنجی فاقدچربیبااستفاده از پودر ژلآلوورا. مجلهعلومتغذیهوصنایعغذاییایران،دوره12، شماره4، 119-111.
اشرفجهانی، آ. 1381. خرما میوه زندگی، نشر علوم کشاورزی، 148 صفحه.
جعفری، م. 1393. تولید کیک غنیشدهبافیبرهای سیب و سیبزمینی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن. پایاننامه کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتیاصفهان-دانشکدهکشاورزی و منابع طبیعی.
کاراژیان، ح. و رضوی، م.ع. 1388. بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیرخرما. علوم و فناوری غذایی، دوره1، شماره2، 40-33.
کریم، گ. 1374. آزمایشهای میکروبی مواد غذایی .انتشارات دانشگاه تهران.
مدرسی، ف.، مستعان، ا.، یفرد، م. و علیزاده خالد آباد، م. 1394. تاثیر بخاردهیبرخواصبافتی خمیر خرمای کبکاب. فصلنامهعلوم وصنایع غذایی، دوره47، شماره12، 8-1.
ملکیاسکی، ک.،میرزایی، ح. و فدمی، ا. 1395. استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، دوره61، شماره13، 194-183.
مهدیزاده، ل. 1388.آلوئه ورا گیاه هزار خاصیت. انتشارات نگارستان هنر، تهران، 130صفحه.
Agarry, O., Olaleye, M. and Bello-Michael, C. 2005. Comparative antimicrobial activities of Aloevera gel and leaf. African journal of biotechnology, 4(12):1413-4.
Akbari, M., Razavizadeh, R., Mohebbi, G.H. and Barmak A. 2012. Oilcharacteristics and fatty acid profile of seeds from three varietiesof date palm (Phoenix dactylifera) cultivars in Iran. African Journal of Biotechnology, 11(2): 12088-12093.
Al-Abid, M., Al-Shoaily, K., Al-Amry, M. and Al-Rawahy, F. 2007. Maintaining the soft consistency of date paste. Acta Horticulturae, 736(3): 523-530.
Al-Shahib, W. and Marshall. R. J. 2003. The fruit of the date palm: Its possible use as the best food for the future? International Journal of Food Sciences and Nutrition, 54(4): 247-259.
Antonisamy, J. M. A., Beaulah, N., Laju, R. and Anupriya, G. 2012. Anti-Bacterial and Antifungal Activity of Aloe Vera Gel Extract. International Journal of Biomedical and Advance Research, 3(3):184-7.
Choi, S. and Chung M. 2003. A review on the relationship between Aloe vera component and their biologic effects. Seminars in Integrative Medicine, 1: 53-62.
Elleucha, M., Besbesa, S., Roiseuxb, O., Bleckerb, Ch., Deroanneb, C., Drirac, N. and Attiaa,H. 2008. Date flesh: Chemical composition and characteristics of the dietary fiber. Food Chemistry, 111: 676-682.
El-Samahy, S. K., Abd El-Hady, E. A., Mostafa, G. A. and Youssef, K. M. 2006. Rheological properties of date pulp and concentrate. Proceedings of the 4th International Symposium on Food Rheology and Structure, 583-584.
Hamman, J. H. 2008. Composition and Applications of Aloe vera Leaf Gel. Molecules, 13:1599-1616.
Irshad, S., Butt, M. and Younus, H. 2011. In Vitro antibacterial activity of AloeBarbadensis Miller (Aloe Vera). Pharmaceuticals, 1(2):59-64.
Kim, H. Y., Shin, D. H. and Jung, Y. N. 2009. Effects of Aloe (Aloe vera) on the Quality Attributes of Chiffon Cake. Food science and technology, 12(3):77-91.
Larmond, E. 1980. Methods for Sensory Evaluation of Foods. Ottawa, Canada, 450p.
Mostaan, A., latifaltojar, S. and modaresi, F. 2012. Feasibility assessment of Keeping the date Paste Softness Using Steaming Method. The 1th conference on date palm and food security.
Muaz, A. and Fatma, H. 2013. ChemicalComposition and Biochemical Activity ofAloe vera (Aloe barbadensis Miller) Leaves. International Journal of Chemical and Biochemical Sciences, 3:29-33.
Nur Ashikin, A., Hafizah, M., Maulidiani, M. and Mediani, A. 2020. Quality evaluation of the physical properties, phytochemicals, biological activities and proximate analysis of nine Saudi date palm fruit varieties. Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, 19(2): 151-160.
Rao, M. A. 1999. Rheology of Fluids and Semisolid Foods: Principles and Applications. Aspen Publishers. Gaithersburg. MD. USA, pp:1-24.
Rosca-Casian, O., Parvu, M., Vlase, L. and Tamas, M. 2007. Antifungal activity of Aloe vera Fitoteropia, 78(3): 219-222.
Rygg, G. L. 2002. Factors affecting the spoilage of dates at room temperature. Annual Date Grower's Ins, 30: 10-14.
Saks Y. and Barkai-Golan R. 1995. Aloe vera gel activity against plant pathogenic fungi. Postharvest Biology and Technology, 6:159–165.
Shenasi, M., Aidoo, K. E. and Candlish, A. A. G. 2002. Microflora of date fruits and production of aflatoxin at various stages of maturation. International Journal of Food Microbiology, 79: 113-119.
Valverde J. M., Valero D., Martinez-Romero D., Guillen F., Castillo S. and Serrano M. 2005. Novel edible coating based on Aloe vera gel to maintain table grape quality and safety. Agricultural and Food Chemistry, 53: 7807-7813.
_||_