Optimization of Physico-chemical Properties and Release of Microencapsulated Curcumin in Gum Mastic Biopolymer
Ehsan Fayzi Karim Abadi
1
(
دانشجوی دکتری، گروه علوم وصنایعغذایی، دانشگاه کشاورزی و منایع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.
)
Alireza Sadeghi Mahoonak
2
(
استاد، گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه کشاورزی و منایع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.
)
Mohammad Ghorbani
3
(
دانشیار، گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه کشاورزی و منایع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.
)
Hoda Shahiri Tabarestani
4
(
استادیار، گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه کشاورزی و منایع طبیعیگرگان، گرگان، ایران.
)
Zahra Atae
5
(
استادیار، گروه داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی البرز ، کرج، ایران
)
Keywords:
Abstract :
_||_