The Effect of Storage Temperature on Microbial and Physicochemical Properties of Shrimp Powder that was Made Using foam Mat Drying
Subject Areas :
Shabnam
Hamzeh
1
(دانشجوی دکترا، گروه بهداشت مواد غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Ali
Motamedzadegan
2
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران)
Seyyed-Ahmad
Shahidi
3
(دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.)
Mohammad
Ahmadi
4
(استادیار، گروه بهداشت مواد غذایی، واحد آیت ا... آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Joe Mack
Regenstein
5
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه کرنل، ایتاکا، آمریکا.)
Keywords:
Abstract :
1.استاندارد 722، 1389، پودر ماهی - ویژگیها و روشهای آزمون، کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآوردههای کشاورزی.
2.باقری، ح. 1396. تأثیر صمغهای بومی دانه ریحان، شاهی، مرو و قدومه شهری بر خصوصیات پودر آب کرفس تولیدی با استفاده از روش خشککردن کفپوشی. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه آزاد اسلامی ساری.
3.توکلی پور، ح. 1386. اصول خشککردن مواد غذایی و محصولات کشاورزی. تهران. انتشارات آییژ، ماهنامه خبری- تحلیلی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1388. سال هجدهم، شماره 211، اسفند ماه.
4.عزیزپور، م. 1391. بهینهسازی شرایط تولید پودر میگو (Penaeus indicus) با استفاده از روش خشککردن کفپوشی. پایاننامه دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه فردوسی مشهد.
drying and modeling. Drying Technology, 26 (4), 513–518.
_||_